Zâmbește fără ezitare împreună cu medicii stomatologi de la Stoma Urgent


Implanturile dentare ajută la menținerea și întărirea structurii osoase, probleme cu care se confruntă o bună parte a populației. Acest lucru înseamnă că un implant dentar face mult mai mult decât să înlocuiască un dinte, pentru că acesta protejează dinții existenți, ajutând la păstrarea structurii osoase și facilitând îngrijirea dinților sănătoși.

Odată ce un dinte este pierdut, încep să se petreacă mai multe probleme care nu sunt imediat vizibile pentru un pacient și care pot avea un efect negativ semnificativ atât asupra sănătății, cât și asupra aspectului fizic, mai ales atunci când zâmbim și chiar când vorbim. Rădăcinile dentare ajută la menținerea dinților în poziția lor firească, dar sunt esențiale și pentru menținerea sănătății gingiilor, precum și pentru susținerea structurilor osoase. Pierderea osoasă la nivelul osului maxilarului este o problemă semnificativă care apare în mod natural odată ce un dinte nu mai există.

Aceasta poate compromite integritatea rădăcinilor dinților sănătoși, iar stabilitatea este amenințată de ceea ce provoacă acel efect de aspect îmbătrânit, care se observă la persoanele care și-au pierdut unul sau mai mulți dinți.. Acesta este motivul pentru care pacienții care poartă proteze dentare constată că, în timp, protezele lor sunt din ce în ce mai greu de fixat și de păstrat la locul lor.

Deși este important să ai un zâmbet frumos și să ții aproape încrederea în propria persoana, există și motive importante legate de sănătate, pentru care este necesar să vă puneți un implant dentar.

Implanturile reprezintă o soluție importantă pentru restabilirea și menținerea sănătății dentare, mai ales acolo unde sunt probleme ce pot genera alte repercusiuni ulterioare. Este deosebit de important să știi când și cum să ai grijă de sănătatea dinților tăi, iar la Stoma Urgent asta ne străduim să facem zi de zi.

Medicii noștri stomatologi vă oferă posibilitatea de a opta pentru implanturi dentare, beneficiind de servicii complete în confortul cabinetului stomatologic din București. Aici veți oferă soluții pentru înlocuirea unui singur dinți lipsă sau a mai multora, precum și opțiuni de implant pentru asigurarea unei proteze complete.

De asemenea, clinica noastră furnizează implanturi dentare interne pentru rezultate medicale exacte, eliminând necesitatea ca pacienții să viziteze mai mulți specialiști pentru a-și rezolva această problemă. Practic, nu vei mai fi plimbat de la o ușă la alta, ci vei avea toate serviciile de care aveți nevoie într-un singur loc, la clinica dentară Stoma Urgent.

Bucurați-vă de un zâmbet cuceritor și preveniți deteriorarea altor dinți sănătoși punându-vă un implant dentar acolo unde nevoia o cere. Astfel, veți reuși să țineți sub control problemele stomatologice și nici nu vă veți mai confrunta cu situații jenante sau dureri insuportabile.

Alegeți cu încredere serviciile stomatologice ale clinicii Stoma Urgent. Aici, zâmbetul tău are prioritate!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *