Anunț-bombă! Mercedes-Benz dezvăluie „cel mai eficient vehicul electric pe care l-am construit vreodată” » Ce autonomie enormă are: „Pe 3 ianuarie apare”


Producătorul german Mercedes-Benz anunță că va lansa un model electric cu o autonomie de 1000 km, o mișcare prin care speră să răspundă mișcărilor agresive de pe piața americană și chineză de profil.

Dacă Tesla încheie parteneriat după parteneriat pentru baterii auto, iar Panasonic anunță inovații în domeniu, producătorii tradiționali din domeniul auto încep să investească masiv în mașini electrice pentru a-și menține cota de piață.

Ford investește 11 miliarde $ pentru 3 fabrici de baterii auto și mașini electrice. Unde vor fi construite

Ford investește 11 miliarde $ pentru 3 fabrici de baterii auto și mașini electrice. Unde vor fi construite

Mercedes-Benz scoate un nou model electric, supereficient

La începutul acestui an, Mercedes-Benz a anunțat un plan de electrificare actualizat care include un nou plan pentru o producție integral electrică până în 2030. Gigantul auto german a anunțat câteva programe noi pentru a ajuta la atingerea acestui obiectiv.

Unul dintre ele este Mercedes-Benz VISION EQXX, un nou model-concept electric ultra-eficient. A fost anunțat pentru prima dată anul trecut, iar la acea vreme, producătorul auto vorbea despre o autonomie de peste 750 mile (1200 km).

La începutul acestui an, Mercedes-Benz a actualizat autonomia spunând că va avea peste 1.000 km (620 mile) de autonomie „în lumea reală”. Ieri, Markus Schäfer, COO Mercedes-Benz, a anunțat că VISION EQXX va fi dezvăluit pe 3 ianuarie, conform electrek.co:

După cum probabil știți, de ceva vreme lucrăm la această ambiție: acum, VISION EQXX este pregătit să devină cel mai eficient vehicul electric pe care l-am construit vreodată – cu un autonomie reală de peste 1.000 km. Și sunt extrem de fericit că va fi dezvăluit publicului foarte curând – pe 3 ianuarie 2022


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *