Tot ce trebuie să știți despre tipurile de implant dentar


Atunci când toți dinții dintr-un os maxilar trebuie înlocuiți, pot fi luate în considerare diferite proteze dentare susținute pe implant, în funcție de situația medicală particulară a pacientului și de așteptările personale.

Deși fiecare dintre aceste proteze prezinta avantaje și limite pentru pacienți, toate sunt în același timp rezistente și solide și fac posibilă redobândirea esteticii zâmbetului, dar și a forței si confortului masticației.

În calitate de specialist în reabilitare completă pe implanturi, echipa noastră medicală de la clinica Stoma Urgent îți va oferi o soluție pe măsură, adaptată problemei tale, așteptărilor și bugetului pe care îl aveți disponibil pentru o astfel de procedură. Ne asumăm să facem asta, mai ales că realizăm mai multe tipuri de implant dentar.

Reabilitarea dentară completă constă în refacerea dentiției în ansamblu. Aceste tipuri de implant dentar implementează atunci când lipsesc toți dinții, sau când trebuie extrași și pacientul necesită o abordare generală pentru a recăpăta atât aspectul estetic, cât și funcțional al dinților.

Reabilitarea dentară este un tratament complex, care, pentru a avea succes, implică o stăpânire perfectă a tehnicilor de chirurgie implantară din partea chirurgului stomatologic și, de asemenea, foarte bune cunoștințe, ceea ce este literă de lege pentru medicii noștri.

Așadar, acesta este cazul echipei noastre medicale de la clinica Stoma Urgent.

Datorită stăpânirii perfecte a celor mai noi tehnici de chirurgie dentară din domeniul implantologiei, și laboratorului nostru de stomatologie de ultimă generație, lucrăm cu mai multe tipuri de implant dentar. Asigurându-ne încrederea dumneavoastră, misiunea noastră va fi să vă oferim soluția cea mai potrivită situației dumneavoastră, indiferent de nivelul său de complexitate.

Tipuri de implanturi dentare

Implant dentar imediat (1 fază)

Implantul dentar într-o fază este utilizat pentru a evita a doua fază a implantului: adică pentru a nu deschide gingia pentru a introduce bontul. În timpul unei singure vizite se pun implanturile și se fixează coroanele. Acest tip de implant dentar necesită o bună calitate și cantitate de os. Implantul dentar se fixează imediat în alveolă.

Implant dentar (2 faze)

Intervenția cu acest tip de implanturi cuprinde 2 faze. La prima vizita se pune implantul dentar care trebuie sa se integreze cu osul. De aceea, pentru a trece la faza a doua a tratamentului, este necesar să se depășească 3 sau 4 luni după intervenție, pentru maxilarul inferior și 5 sau 6 luni pentru maxilarul superior.

În a doua fază a tratamentului, bontul este înșurubat pe implant, pe care este cimentată coroana finală.

Astfel, ținând cont de aceste tipuri de implant din care puteți alege, la Stoma Urgent aveți posibilitatea de a avea acces la cele mai bune tratamente și proceduri de implant dentar din București, totul la un preț extrem de convenabil pentru orice pacient.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *