Vezi minunata Insulă Skiathos cu oferte de vacanță tentante


Dacă gândul la o vacanță spre Skiathos începe să fie din ce în ce mai prezent în gândurile tale pentru vara anului 2022, atunci trebuie să te încurajăm spunându-ți că Fabrica de Vacanțe are cele mai bune oferte la bilete de avion charter din București către Skiathos.

Grecia este una din destinațiile de vacanțe preferate de foarte mulți români, iar mulți dintre turiștii fideli acestei regiuni deja și-au cumpărat bilete de avion charter București-Skiathos. Nicio altă țară de pe bătrânul continent nu are peisaje atât de diverse și ospitalitate remarcabilă. În zonă există multe insule, însă Skiathos este cea pe care o preferă cei mai mulți dintre turiștii care ajung aici. Să facem o scurtă comparație între Skiathos și Skopelos.

Skiathos este la doar 80 km de Insula Volos. Skopelos este ceva mai departe, la aproximativ 110 km de Volos. Skiathos are o suprafață de aproximativ 50 km2. Skopelos are aproape dublul dimensiunii, 96 km2. Cu toate acestea, Skiathos este puțin mai populat, găzduind 6600 de oameni, față de 5000 în Skopelos.

Skiathos este mult mai aglomerat și renumit pentru viața de noapte zgomotoasă. Acestea fiind spuse, din cauza pandemiei, acum este mult mai relaxat decât înainte. Skopelos, pe de altă parte, este mai relaxat, cu o capitală mai frumoasă. În Skiathos, toate plajele sunt nisipoase, în timp ce Skopelos găzduiește doar plaje cu pietriș.

Totuși, dacă intenționați să vă cumpărați bilet de avion charter București-Skiathos, ar trebui să luați în calcul ambele variante. Acestea fiind spuse, credem că aveți nevoie de cel puțin cinci zile pentru a vizita atât Skiathos, cât și Skopelos. Să te grăbești să vezi ambele frumuseți nu are sens. Aceasta este o experiență, o vacanță, nu o cursă.

Pe de altă parte, dacă nu aveți timp și aveți doar 3-4 zile, trebuie să alegeți Skiathos sau Skopelos. Nu vă faceți griji, ambele sunt alegeri câștigătoare. Alegeți Skiathos dacă vă plac plajele fabuloase cu nisip și hoteluri grozave. Mergeți la Skopelos dacă o atmosferă relaxată și o arhitectură frumoasă sunt prioritare pentru gusturile dumneavoastră. Dacă aveți noroc și aveți mai mult de o săptămână la dispoziție, luați în considerare să vizitați o altă insulă din apropiere. Nu există o alegere greșită: Alonnisos , Skyros și Euboea sunt toate opțiuni grozave.

În fond, călătoria cu un avion charter București-Skiathos este una rezonabilă din punctul de vedere al timpului, așa că, nu vă va lua prea mult timp pentru a ajunge în aceste locuri absolut minunate pentru orice pasionat de călătorii.

Mai mult decât atât, dacă veți alege să prindeți ofertele noastre de vacanță, veți fi și mai câștigați, iar asta pentru că noi avem tot timpul oferte ce vă vor stârni pofta de ducă în orice moment.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *