Mulino bianco, biscuiții italieni care nu trebuie să lipsească la micul dejun


Deveniți deja celebri printre pasionații de produse italiene, Mulino Bianco, biscuiții pe care îi găsiți la Market Saponella, sunt absolut delicioși, mai ales dacă îi integrați dimineața, la micul dejun, alături de un ceai cu fructe de pădure sau orice altă aromă care vă place în mod special.

Acești biscuiți italieni sunt produși din ingrediente atent selecționate, astfel încât să aveți parte de un produs cât mai sănătos. Ei conțin cacao și ciocolată, care provin din Africa, iar producătorii noștri sunt membri ai World Cocoa Foundation, organizație care, prin proiecte de dezvoltare, se angajează să definească și să garanteze standarde optime de procesare, cu o atenție deosebită oferită condițiilor de producție.

Și pentru că vă spuneam cât de important este pentru producători să conceapă produse cât mai sănătoase, acești biscuiți italieni conțin îndulcitori care nu creează probleme de sănătate odată cu trecerea timpului. Prin urmare, se folosește un tip de îndulcitor care poate fi prezent în alimente pentru a înlocui zahărul. În ciuda faptului că are o putere de îndulcire puțin mai mică decât cea a zahărului, acesta furnizează aproximativ jumătate din caloriile sale (2,4 kcal/g în loc de 4 kcal/g) și ajută la control glicemic, datorită indicelui său scăzut (< 50). Deși este prezent în natură și în fructe și legume, acest îndulcitor pentru uz industrial este produs din amidon de porumb.

În altă ordine de idei, făina folosită pentru a produce biscuiții Mulino Bianco este obținută din grâu care este selectat parțial din culturi italiene. Alegerea originii este legată de disponibilitatea materiei prime și de caracteristicile boabelor. Fiecare produs, de fapt, necesită un anumit tip de făină și tocmai din acest motiv se aleg cele mai bune care provin nu numai din grâu italian, ci și din țări capabile să garanteze caracteristicile pe care producătorii biscuiților Mulino Bianco le caută. Făina Mulino Bianco este supusă unor controale foarte precise și este garantată după criterii stricte, care îndeplinesc cu succes standardele legale.

De asemenea, ingredientele folosite în producția biscuiților Mulino Bianco nu sunt modificate genetic. Acestea fiind spuse, biscuiții Mulino Bianco pot fi cumpărați pentru a-i pune copiilor la pachet pentru școală sau pentru a le oferi un desert delicios după mesele principale ale zilei. Astfel, dacă doriți să aveți siguranța faptului că cel mic mănâncă un desert sănătos, alegeți cu încredere maximă acești biscuiți italieni, Mulino Bianco.

Biscuiții italieni, Mulino Bianco, pot fi cumpărați de pe site-ul nostru cu produse italienești, Market Saponella, la un preț foarte convenabil. Prin urmare, dacă vi se face dor de produsele specifice italienești și vreți să retrăiți unele momentele, cu acești biscuiți vă veți astâmpăra pofta și dorul.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *