Produse pentru colectionarii de ceasuri automate


Esti pasionat de eficienta ceasurilor automate si ai ajuns sa detii o colectie impresionata? Iuni te ajuta sa ai grija de ea asa cum se cuvine si iti pune la dispozitie o gama impresionanta de produse de top pentru asta. Ofera ceasurilor tale un loc aparte in casa ta, unde sa stii ca sunt in deplina siguranta si mai ales, functionale.

Desi pare dificil de crezut, ceasurile automate ajung sa prezinte diferite probleme atunci cand nu sunt purtate in mod regulat si astfel, in loc sa te bucuri de ele atunci cand simti nevoia, vei avea surprinderea ca acestea sa nu functioneze in parametri optimi. Acestea au nevoie de miscare constanta pentru a-si putea pastra functiile si autonomia intacte.

De ce sa alegi cutiile de intors ceasuri de la iuni?

Atunci cand ai unul sau mai multe ceasuri de lux, repararea acestora poate fi destul de costisitoare sau chiar imposibila. Anumite modele pot suferi atat defectiuni la nivel de baterie, care stim cu totii cat de dificil sunt de reparat sau inlocuit, dar si dereglari ale software-ului. De multe ori se intampla sa ajungi cu ele in service, dar nimeni sa nu iti poata da un raspuns concret cu privire la cauzele defectiunilor.

Folosind cutii intors ceasuri poti evita aceste situatii neplacute, deoarece aceste dispozitive sunt prevazute cu senzori de rotatie care iti vor pune in functiune ceasurile chiar si atunci cand nu le porti. Astfel, rutina de care au nevoie aceste ceasuri automate va fi mentinuta de catre aceste watch winder-uri exceptionale.

Alege o carcasa eleganta pentru un plus de stil

Aceste dispozitive sunt ideale pentru iubitorii de lux care prefera ca fiecare centimetru al casei lor sa exprime eleganta si rafinament. Ce poate contura mai bine acest decor decat o cutie de intors ceasuri? Acestea sunt prevazute cu un geam mic prin care iti poti vedea micile ”exponate” cum sunt miscate de senzorii actionati electric sau pe baza de baterii.

Modele acestor dispozitive sunt disponibile atat pentru un singur ceas la care tii si vrei sa il pastrezi cat mai bine, cat si pentru 2, 3, 4 sau chiar si 12 ceasuri. Pentru colectionarii inraiti, aceste cutii sunt de un real ajutor si in ceea ce priveste pastrarea loc in siguranta. Cu ajutorul acestor cutii, iti tii ceasurile departe de praf, anumite lichide, zgarieturi si maini lipicioase si curioase.

Viziteaza showroom-ul nostru

Daca nu esti inca convins de avantajele pe care le prezinta cutiile de intors ceasuri, vino in showroomul nostru si vei vedea in timp real cum functioneaza. In cadrul catalogului online de produse de pe site-ul iuni.ro vei descoperi o gama variata de modele care preturi avantajoase de care sigur vei dori sa profiti.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *